Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nojo. Ale ta závěrečná úvaha má jednu chybu: cokoliv, z čeho může být zisk, žádný stát provozovat nesmí! Stát smí provozovat jedině nutně ztrátové podniky! ;-)

0 0
možnosti

Státní sběrny jsou - říká se tomu "sběrný dvůr".  Ale zadarmo to těžko bude fungovat.

1 0
možnosti

proc by to nefungovalo? tam vozim kazdou chvili nejake domaci spotrebice a jine doslouzile veci, takze je to uplne to same.

1 0
možnosti

Být vámi, tak bych moc nezveřejňoval, že nejsem doma. Mohlo by se také stát, že se nebudete mít kam vrátit. To není žert, ale bohužel česká realita. A co se týče toho sběru, který máte v garáži, tak být vámi, se ho co nejrychleji zbavím. Až vejde v platnost nový zákon, tak si budete muset na odvoz odpadu najmou firmu, která bude mít licenci na prodej šrotu do sběren. To pak zaplatíte 1000kč za odvoz a ve sběru dostanete pár desetikorun ;)

0 0
možnosti
Foto

Proboha žádné státní sběrny, ziskové budou asi jako České aerolinie, České dráhy, Česká pošta, jakýkoliv dopravní podnik nebo tak něco... Téměř vše, co stát vlastní, je ztrátové a nefunkční a kvalita služeb je příšerná. 

Ono by stačilo, kdyby policie místo buzerování řidičů, kteří jedou v obci 54 km/h a kteří nikoho neohrožují, sebrala těch pár zlodějíčků. 

Zákon, který se chystá, opět bude problém především pro slušné lidi. Pro ty, kteří něco na baráku rekonstruovali a potřebují se zbavit starého materiálu a získat za to pár korun, případně pár bezdomovců, kteří nekradou, ale zeptají se majitele, jestli si to můžou vzít. Ty, kteří kradou, si najdou cestičku, jak to obejít, a policie bude dál vybírat za rychlost a parkování, protože to sype víc než pochytat pár lapků.

7 2
možnosti
Foto

Kéž by řidiči jezdili v obci jen 54 km/h

1 0
možnosti

Naprosto s Vámi souhlasím.

Nikdy jsem do sběrny nic neprodala, ani rodiče. Několikrát ročně se u nich přistaví kontejner na kov, jindy na větve a trávu, pak na staré elektro....Obec to dělá pro své lidi zdarma. Lidé se nemusí za pár kaček obtěžovat s odvozem a případný  výtěžek stejně obec investuje do svého rozvoje. Cikán v obci není jediný, nic se neztrácí, takže to funguje.

7 1
možnosti

R69a69d53e17k 88H88o21d21a14ň

27. 9. 2014 20:55

Když jsem koupil pozemek s ruinou, bylo tam dohromady tak odhadem 700 kg kovu který jsem postupně poodvážel do sběrny. Vždy když jsem jel kolem.

A podle vás tedy co, zakázat sběrny protože VY je nepotřebujete? A co dál, zakážem prostě vše co vy zrovna nepotřebujete, protože by to někdo mohl zneužít?

1 4
možnosti

A co takhle pochytat zloděje místo vašich socialistických zákazů, které stejně nic nezakáží?

5 4
možnosti

já nevím...já jsem nic nezakazoval ani to nemíním jen jsem přesně popsal to co se stalo a pokud řešení nevidí ani policie ..a s tím socialismem - nejste náhodou jeden z těch co si myslí, že si můžou beztrestně vzít co je napadne a pak prodat ? Vy Socialistický Zákaze ?!  8-o

7 0
možnosti
Foto

Tušíte, za kolik vykupují kovy ve sběrnách?

Měl jsem na zahradě jednu vysokou lednici a jeden pultový mrazák. Jelikož tam nemáme elektriku, používali jsme to na odkládání bordelu. bylo to celé rezavé, tak jsem se rozhodl to dát do sběru. Rozebral jsem to, vyndal izolaci a našel jsem uvnitř asi 10kg měděných trubek. Dále hodně hliníkového plechu. Přidal jsem k tomu nějaké nepotřebné trubky a dostal jsem 2000Kč!!! Za trochu bordelu. A to si pro to ještě ze sběrny přijeli s károu.

Měd 120Kč/kg hliník 20Kč/kg a železo 4.30/kg

2 0
možnosti

Tak proto se vyplatí rozebrat měděnou střechu na kostele!!!

1 0
možnosti

P54a14v28e11l 15H40e33k

27. 9. 2014 10:40

Stačilo by dotyčný sběrně při výkupu bez dokladů napařit pokutu nebo zrušit povolení k činnosti.

8 0
možnosti

Souhlasím, ale to by úředníčci museli zvednou své milované pozadí, dojít na sběrnu a řešit případ. Ale zná někdo statistiku kontrol těchto úředníčků a popřípadě, jak to bylo řešeno s přestupcem?

5 0
možnosti
  • Počet článků 104
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1802x
motorkář a kluk z Jindřichova Hradce, baví mě řečtina, rád si dělám legraci, hodně pracuju, dost cestuju a padesát mi fakt bylo...

Seznam rubrik